Reconnective Healing

Copyright © energibalans.net

Välkommen till Energibalans

Reconnective Healing

 

Reconnective Healing är en ny form av healing. Att få Reconnective Healing är många gånger en livsförändrande upplevelse, som kan leda till ett läkande av din kropp, din själ och ditt sinne. De kännbara energierna fortsätter att verka i dig lång tid efter behandlingen. Du höjer din frekvens för utveckling och läkande på alla plan -fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Genom din medverkan, kommer du för alltid att vara förändrad vilket gör att du är i samklang med högre frekvenser än tidigare.

 

Människors upplevelser varierar. Många upplever energin påtagligt i kroppen i form av pirr, REM(snabba ögonrörelser) och andra ofrivilliga kroppsrörelser. En del ser färger, hör ljud eller känner dofter som inte var där innan. En del känner väldigt lite under en session. Vilket inte betyder att de inte helas, bara att de är mindre känsliga för det som händer. Under sessionen upplever vissa ett omedelbart helande, medan för andra sker detta efter en tid. Varje persons upplevelse är helt unik.

Mirakel, både stora och små som jag har upplevt under och efter healing-sessioner, gör mig varje gång glad och lycklig över att jag fått gåvan att förmedla denna hjälp till människor.

 

Reconnective Healing kan ges via personlig kontakt eller på distans. Healingen fungerar även på djur och växter, ja i stort sett på allt.

 

En behandling tar omkring en timma, varvid den meditativa energibehandlingen tar ca 30min, resten av tiden används för samtalstid.

 

För djupare information läs Eric Pearls bok "Väck din inre healer" eller besök www.thereconnection.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Reconnection

...är den process som återupprättar förbindelsen mellan kroppens meridianer och nätverket av kraftlinjer runt om och på vår planet. Det är en process som utförs i två steg, med en tid, oftast en natt emellan. The Reconnection ger dig en permanent återkoppling till de universella krafterna.